Untitled Document

Niskogradnja primila priznanje Gospodarskog vijeća HGK-ŽK Krapina

Objavljeno 30.11.2015.

U petak, 27. studenog, na drugoj svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske Gospodarske Komore - Županijske komore Krapina, Niskogradnja d.o.o. Pregrada primila je od Komore vrijedno priznanje za izniman doprinos razvitku hrvatskog gospodarstva i 50. obljetnicu postojanja, koje je uručeno direktoru Društva, Zlatku Kantociju.
Niskogradnja d.o.o. osnovana je 1965. godine, od tadašnje općine Krapina kao poduzeće za skupljanje, pročišćavavanje i distribuciju vode, a tijekom godina razvijala je raspon i kvalitetu svojih usluga za građane grada Pregrade, kao i svoje gospodarske djelatnosti.
Društvo, u 100% vlasništvu Grada Pregrade, danas je tehnološki razvijeno, profitabilno i organizirano na način da uz Upravu i Opće poslove u svom sastavu djelatnosti ima Kamenolom, proizvodnju i sanaciju, Komunalne poslove i građevinarstvo i Upravljanje stambenim zgradama, sa osnovnom svrhom pružanja kvalitetnih usluga građanima grada Pregrade, uz stabilno, pozitivno i racionalno poslovanje i daljnji razvoj temeljen na poslovnim rezultatima.
Dodjeli priznanja nazočili su i gradonačelnik Grada Pregrade, Marko Vešligaj, i voditeljica Općih poslova Društva Anica Krušlin.Povratak